Pendellamper til kjøkken

Trender kommer og går med årene, spesielt i interiørdesignverdenen. Gjennom årene har pendellamper blitt et hovedelement på kjøkkenet og fungerer som mer enn bare en lyskilde. Med det store utvalget som er tilgjengelig for forskjellige anledninger og belysningsoppgaver, har hengelmaper for kjøkkenet blitt mer ettersøkt enn noensinne.

Hva er pendellampe til kjøkken?

Disse lamper henger fra en skinne/kjede ca. 75-90 cm over en benkeplate og kan falle under alle lyskategoriene – arbeids og dekorativ belysning. De mest vanlige pendellampene har én enkel lyspære festet slik at lyset siktes ned mot en øy – som fungerer som arbeidslys. Ideelt sett, avhengig av størrelsen på øyen, kan du ha mellom 1 og 3 pendler jevnt fordelt hengende fra taket. I det siste har en asymmetrisk plassering av pendellamper blitt en populær trend, slik som denne takpendel fra In.es-artdesign » Tre Lune».

Pendellampe "Tre Lune" fra In.es-Artdesign
Pendellampe «Tre Lune» fra In.es-Artdesign

 

Hvordan velger jeg det beste takpendel for mitt kjøkken?

Å velge den perfekte hengelampe er enkelt, og vi skal vise deg hvordan!

Ved å bruke toppdesignermerker som Slamp, In.Es-Artdesign, Quicklighting og Pedrali, for å nevne noen, skal vi hjelpe deg med å finne den perfekte belysning for kjøkkenet ditt.

Perfekt for elegante, stilrene og moderne kjøkken. SLAMP tilbyr en hengelampe med fjæring som er elegant, energieffektiv, justerbar og er perfekt for å lyse opp hele øyen.

pendellamper
Pendellampe Hugo fra Slamp

Disse håndlagde italienske pendellampene har en fantastisk karakter som kaster et moderne glanslys over rommet ditt. De kan henges i forskjellige høyder for å gi dybde og et unikt uttrykk til et hvert kjøkken. Denne pendellampen er tilgjengelig i tre forskjellige finishes og flere farger  Ikke glem å henge pendlene i lag for en fyldigere effekt.

pendellampe
Pendellampe Lavagna blackboard finish fra In-es.Artdesign

TIPS! Ting å tenke på når du bruker pendellamper på kjøkkenet for:

– Arbeidslys: Bruk pærer/dimmere med lavere effekt så det nedadgående lyset ikke blir så skarpt.
-Omgivende: Fokuserer mer på hengelamper som en hovedlyskilde for hele kjøkkenet.
-Dekorativ: Kan henges høyere enn synslinjen siden den ikke fungerer som hovedlyskilde. Disse takpendler kan ha et mer dekorativt design.
Med denne industrielle, men moderne pendellamper av In.es-Artdesign kan du gi kjøkkenet ditt en unik følelse. Perfekt for moderne interiør!

Pendellampe POP2 fra In-es.Artdesign

TIPS! På kjøkkenet…
Siden pendelhøydene kan variere bør du velge slankere modeller hvis de henger i synslinjen din. Lys opp rommet ditt med sofistikerte, minimalistiske pendler som føles som om de ikke en gang er der, slik som disse pendellamper fra Pedrali, som er tilgjengelige i flere farger.

Pendellampe L001S-A fra Pedrali

Disse pendlene er av en annen verden og vil virkelig være blikkfangere på kjøkkenet ditt. Disse minimalistiske pendlene er designet av Slamp, et ledende merke innen lysdesign. De kan henges i lag for å skape et fyldigere utseende for større kjøkken.

Pendellampe Clizia fra Slamp

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *