_quicklighting-logo-home

 

 

Quicklighting

Historien om Quicklighting begynner i 2012, når eierne av Quick Spa, en ledende produsent og leverandør til den internasjonale båt og yacht bransjen med et bredt utvalg av produkter, tar erfaringen og suksessen fra båtbransjen og introduserer en ny produkt linje med høy kvalitets belysning dedikert til bo og arbeidsmiljø.

Alt begynte i 1992, når Quick Spa ble etablert i Ravenna, Italia. Under fanene til Quick Nautical Equipment og Quick Marine Lighting, produserer selskapet og distribuerer et bredt utvalg av produkter, inkludert ankerspill, baugpropeller, varmtvannsberedere, batteriladere og desgin belysning.

Den høye kvaliteten av Quick produkter har konsolidert merkevaren på et internasjonalt nivå, med global virksomhet i over 60 land, og har tillatt selskapet til å satse på innovasjon design.

I 2007 etablerer Quick Spa, Quick Marine Lighting og utvikler en ny linje av produkter inne maritime belysning.

I 2012 med erfaringen og suksessen fra den marine miljø, introdusererer en ny linje av høy kvalitet belysning dedikert til bolig marked: Quicklighting ble født og har siden vokst og investert i miljøvenlig Led teknologi.

Det marine miljø har lært Quick å bygge med materialer av den høyeste kvalitet produkter som må tåle salt,fuktighet,vann, ekstreme temperaturer, over og under null, selv om produktene brukes innendørs.

Quick bruker hovedsakelig rustfritt stål AISI 316L og andre materialer som tåler det meste av vær.
Quick Spa har en egen spesial avdeling utstyrt for å utføre alle typer tester hvor produktene er testet for
ytelse og utholdenhet kapasitet under ekstreme forhold.

All produksjon foregår i Quick Spa sine moderne lokaler i Ravenna,Italia

Hele produksjonsprosessen er under selskapets direkte kontroll, og er mye av grunnen for hvorfor Quicklighting har etablert seg som et globalt ledende produsent. Gjennom utallige år med å perfeksjonere design, materialer og utførelse, har Quicklighting raskt fått en rekke produkter av høyere kvalitet enn hva som er markeds standard, samt å skape eksklusive produkter 100% made in Italy.

Se alle produkter fra Quicklighting